groepsbegeleider logeerhuis

ZZP Particuliere Opdracht Logeerhuis Momento in Gezondheidszorg
  • Vlagtwedde, De Vennen 104, 9541 LC Vlagtwedde, Nederland Bekijk op de kaart
  • Datum plaatsing : december 29, 2020
  • Solliciteren Vóór : januari 25, 2021
  • Salaris: Bespreekbaar
  • Sollicitaties 0
E-Mail Opdracht
  • Delen:

Opdracht details

  • Werkervaring 2 Jaar
  • Opleidingsniveau MBO
  • Opdrachtduur Meer dan 6 maanden
  • Geslacht Man/Vrouw

Opdracht omschrijving

Functieomschrijving

Voor onze kleinschalige en persoonlijke logeeropvang zoeken we per 1 maart 2021 tot en met december 2021 een ervaren groepsbegeleider. De werkzaamheden zijn op basis van een zzp contract.

Als groepsbegeleider ben jij verantwoordelijk voor een groep met maximaal 6 kinderen tussen de leeftijd van 10 tot 16 jaar. Je geeft invulling aan huishoudelijke taken, verzorging van de kinderen, begeleiden van de groep en ondersteunt bij de ontwikkeling van de individuele sociale vaardigheden. Samen met de groep worden dagelijkse activiteiten gepland en organiseer jij het groepsuitje van zaterdag. Wij vinden het belangrijk dat kinderen één gezicht zien tijdens hun logeerperiode en verwachten dat de begeleider van vrijdag 15:30 tot zondag 16:00 op de groep is. We hebben 4 vaste groepen waarin kinderen zijn ingedeeld op leeftijd, 8 tot 13 jaar en 12 tot 16 jaar.

 

Wij zijn wij

Sinds oktober 2017 verzorgen wij, Dominic en Eline, de logeerweekenden bij het logeerhuis Momento in Vlagtwedde. Wij proberen de weekenden zo in te richten dat iedereen zich veilig voelt en het weekend met veel plezier kan beleven.

Het logeerhuis staat midden in het vakantiepark Emslandermeer wat rust en een vakantiesfeer met zich mee brengt door de natuur en alle faciliteiten van het park. Zo kan er ieder weekend gezwommen worden in het nabij gelegen zwembad, kun je in de ochtend met de leiding een rondje door het park hardlopen om even goed wakker te worden of in alle rust naar een dobber turen om te kijken of je al beet hebt.

Naast de veilige basis in het park proberen we ook zo vaak mogelijk buiten het park activiteiten te organiseren die aansluiten bij de jongeren.

 

Opleidingsniveau

MBO – 4 met registerplein registratie of HBO met SKJ registratie

 

Uren

1 weekend in maart 2021

1 of 2 weekenden per maand vanaf april 2021 tot en met december 2021

Extra:

Tijdens de zomervakantie zijn extra werkuren mogelijk in overleg

Na december 2021 is verlenging contract bespreekbaar.

 

Vergoeding

Per weekend (2 etmalen) vergoeden wij €600,-

De reiskosten van en naar huis en naar activiteiten, eten, drinken en activiteit kosten worden vergoed. Een 7 persoons auto zal tot beschikking zijn op locatie.