Informatie Architect

ZZP Particuliere Opdracht Hello Professionals in Overheid
 • Almere Stad, 1315KT Bekijk op de kaart
 • Datum plaatsing : maart 1, 2023
 • Solliciteren Vóór : maart 31, 2023
 • Salaris: €105.00 - €120.00 / Per uur
E-Mail Opdracht
 • Delen:

Opdracht details

 • Werkervaring 2 tot 5 jaar
 • Opleidingsniveau HBO
 • Uren per week 32-40 uur
 • Opdrachtduur Meer dan 6 maanden
 • Geslacht Man/Vrouw

Opdracht omschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je kunt bijdragen aan grote wijzigingen in de informatievoorziening? Dan hebben wij de perfecte opdracht voor jou! Hello Professionals zoekt voor een gemeentelijke instantie in Almere een freelance Informatie Architect.

 

Als Informatie Architect draag jij bij aan vernieuwende architecturen en help je bij het opstellen van kaders en richtlijnen. Je krijgt de kans om het projectportfolio mede vorm te geven en te adviseren over aanpak, fasering en afbakening van projecten. Bij deze gemeentelijke instantie krijg jij de mogelijkheid om op innovatieve wijze naar vraagstukken te kijken en bij te dragen aan een duurzame en leefbare omgeving voor iedereen. Een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je kunt groeien en bloeien als professional.

 

De opdracht

In deze uitdagende rol draag je bij aan grote wijzigingen in de informatievoorziening door het opstellen van vernieuwende architecturen. Jij helpt mee met het opstellen van kaders en richtlijnen en adviseert over de toepassing van architectuurprincipes en -modellen. Jij krijgt de kans om het projectportfolio mede vorm te geven door te adviseren over de aanpak, fasering en afbakening van projecten. Als architect ben jij verantwoordelijk voor de samenhang van het applicatie- en gegevenslandschap en werk je nauw samen bij de herinrichting van bedrijfsprocessen en organisatiestructuren. Samen met het team ontwerp jij ketens van bedrijfsonderdelen, -functies en -processen. Jij bent ook niet bang om je handen uit de mouwen te steken bij architectuurvraagstukken die zich voordoen op het snijvlak met andere domeinen.

 

De opdrachtgever

Bij deze gemeentelijke instantie komen de dromen en ideeën van inwoners tot leven. Het dagelijkse werk draait om grote vragen over transities zoals klimaatverandering, energie, grondstoffen en afval. Als Informatie Architect treed je toe tot een omgeving waar pioniersgeest heerst en medewerkers op innovatieve wijze naar vraagstukken kijken. Hier krijg je de kans om op nieuwe manieren aan de slag te gaan en een bijdrage te leveren aan een duurzame en leefbare omgeving voor iedereen. Kortom, een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je kunt groeien en bloeien als professional.

Duur van de opdracht

De duur van de opdracht betreft minimaal 6 maanden met optie tot verlenging.

 

Functie -eisen

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring binnen een gemeente of lokale overheid;
 • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Ervaring in samenwerken op verschillende niveaus als sparringpartner voor management, business informatiemanagers en collega-architecten;
 • Academisch niveau van kennis en ervaring met informatie-architectuur;
 • Ervaring met methodes en tooling voor zowel inhoud als proces van architectuur;
 • Bekendheid met landelijke en internationale architectuurprincipes, modellen, standaarden en normen voor gemeente/overheid;
 • Kennis van applicaties, informatiemodellen en processen in het fysiek domein.

 

Over Hello Professionals

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Door je bij ons aan te sluiten maak je automatisch deel uit van ons IT-expert netwerk en kun je mooie opdrachten binnenhalen. Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte match. Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met ons cultuurassessment net even anders.

 

Als Hello Professionals zetten wij net altijd dat stapje extra voor onze klanten en professionals. Wij zijn open en eerlijk en komen onze afspraken altijd na. Iedere dag willen wij de verwachtingen overtreffen. Wij zijn daardoor erg betrokken bij onze klanten en professionals.

 

Net even iets beter 

Wij communiceren open over de tarieven en marges. Zo werken wij altijd met een vaste transparante marge zodat niemand voor verassingen komt te staan.

 

Als ZZP’er krijg je bij Hello Professionals net dat beetje extra, Wij betalen jouw factuur binnen 7 werkdagen en wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons expert netwerk.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze IT-freelance vacature? Reageer dan op deze IT-freelance opdracht! Wij ontvangen graag je CV met hierin jouw motivatie, beschikbaarheid en uurtarief.