DB Administraties

  • Sector:
  • Accounting / Financieel
  • Profiel Aangemaakt:
  • 7 maanden ago

Beschrijving

Beste opdrachtgever,

Als “oudgediende” heb ik in mijn bijna 40 jarige carrière een schat aan ervaring opgebouwd en ben ik ervan overtuigd dat ik, met mijn 63 jaar, nog vele jaren van nut kan zijn voor een bedrijf. Mijn ambitie en intentie zijn, om tot rond mijn 72ste te blijven werken, misschien wel wat langer zelfs.

Daar ik voor mezelf besloten heb om langer door te werken, heb ik besloten dit als Remote Freelancer te doen en heb ik de ruimte gecreëerd om dat dan wel in een andere omgeving te doen?!
Remote werken is een kwestie van vertrouwen en ik zal er alles aan doen om uw vertrouwen te winnen.
Sinds een jaar woon ik in Ho Chi Minh / Vietnam, maar vanaf 1 oktober ga ik me definitief op Kreta vestigen. “Home is where the heart is” en als je goed in je vel zit, presteer je het beste!

Geregeld wil ik even terug naar Nederland voor familie, vrienden en om de contacten te onderhouden met mijn opdrachtgever(s). Mocht het nodig zijn, wil ik best een week naar kantoor komen om het werk en bedrijf te leren kennen en dat het bedrijf ziet wie ik ben.

Op dit moment heb ik voor ongeveer 16 uur redelijk “vast” werk bij een BV en heb ik dus ruimte voor een uur of 24 – 28 per week. In een tijdelijke opdracht ben ik zeker ook geïnteresseerd, meer zien, meer horen, maakt je ervaring alleen maar groter!
Mocht het nodig zijn om langere dagen te maken of op zaterdag te werken, dan is dat geen probleem voor mij.
Mijn tarief bedraagt € 50 ex BTW per uur voor opdrachten langer dan 6 maanden. Voor kortere opdrachten vraag ik € 60 ex BTW per uur.

Kernwoorden die op mij betrekking hebben zijn o.a. betrouwbaar, integer, loyaal, accuraat en representatief. Dit alles aangevuld met een flinke dosis doorzettingsvermogen, “spin in het administratieve web mentaliteit” en gewoon veel zin om iets nieuws aan te gaan.

Men typeert mij als een echte bedrijfsman met goede  organisatorische vaardigheden, daarnaast heb ik snel iets nieuws onder de knie. MBO opgeleid (PDB en MBA), maar HBO werk- en denk niveau, door cursussen en jarenlange ervaring opgedaan. Sinds enkele jaren werkzaam met Exact online.

Uiteraard zou ik het een en ander in een mondeling onderhoud nader willen toelichten.

In afwachting van uw reactie, verblijf ik met vriendelijke groet,

Dick Bruining

Geef uw beoordeling

  • Algehele waardering 0