Marcia Straub-Kroon

  • Sector:
  • Administratief / Secretarieel
  • Profiel Aangemaakt:
  • 9 maanden ago

Beschrijving

Ik ben Marcia, 37 jaar en woon met mijn man en twee zonen van 4 en bijna 7 in Houten. Ik heb jarenlang als senior (administratief) office manager gewerkt bij een detacheringsbureau waar ik veel geleerd heb.
Een 32 urige werkweek, vast op kantoor zitten, ging bij mij ten koste van mijn gezin, dat wilde ik niet meer. Daarom heb ik besloten begin van 2023 voor mijzelf te gaan beginnen waarin ik grotendeels mijn eigen tijd kan bepalen/indelen. Dat betekent overigens niet dat ik vies ben van werken, want ik ben een harde werker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel!

Met mijn expertise wil ik bedrijven ondersteuning bieden bij haar administratie. Dan heb ik het over de back office (bijvoorbeeld projectadministratie, contractbeheer, wagenparkwerkzaamheden). Hier heb ik jaren lang ervaring in opgedaan en weet van mijzelf dat ik hier sterk in ben en plezier uithaal.
Orde in eventuele chaos creëren, werk met resultaat!

Het is niet mijn intentie om hele functies over te nemen in verband met bijvoorbeeld verlof. Ook ligt mijn kracht niet bij agendabeheer of veel telefonisch werk. Echt puur ondersteuning van extra werk, achterstallig werk of complexe uitzoekwerkzaamheden.

Geef uw beoordeling

  • Algehele waardering 0