Tamara Vlastuin

  • Sector:
  • Administratief / Secretarieel
  • Profiel Aangemaakt:
  • 1 maand ago

Beschrijving

Ik ben Tamara Vlastuin, 22 jaar oud, en ik zoek een uitdagend project waarin ik mijn veelzijdige vaardigheden kan inzetten. Ik heb ruime ervaring in klantenservice en back-office taken. Dit omvat onder andere het beheren van CRM- en ERP-systemen, gegevensbeheer en het uitvoeren van tijdrovende taken. Ik communiceer graag via e-mail en chat en werk uitstekend zelfstandig. Ik ben beschikbaar voor ongeveer 20 uur per week, flexibel verdeeld over de week.

Sinds 2023 werk ik als freelancer. Ik heb diverse projecten succesvol afgerond, waaronder het organiseren van een open dag, klantenservice bij online platforms en back-office taken bij een boekenhandel voor basisscholen. Daarvoor heb ik waardevolle ervaring opgedaan bij een leasemaatschappij. Hier was ik verantwoordelijk voor bestellingen, facturering en contact met dealers.

Ik ben op zoek naar een leuke opdracht voor ongeveer 20 uur per week. Dit kan flexibel verspreid worden over de week. Ik zoek een remote functie omdat ik de flexibiliteit wil behouden om te reizen en vanaf verschillende locaties te werken. Afgelopen winter zorgde ik bijvoorbeeld voor een huis in België en in mei verbleef ik op Kreta. Mijn vaste verblijfplaats is in Nederland. Ik ben zeker bereid om naar locatie te komen wanneer gewenst en voor een inwerktraject.

Geef uw beoordeling

  • Algehele waardering 0